Feb 11, 2013

Ταξί από σπίτι (ή κινητό)

   Έστω ότι είσαι σπίτι και θες να πας κάπου βιαστικά με ένα ταξί. 
   Βρίσκεσαι στον δρόμο και χρειάζεσαι ταξί. 
2 δυνατότητες.
     Περίπτωση πρώτη. Βγαίνεις στο δρόμο και ότι σου τύχει, (βρώμικο ταξί, περίεργος ταξιτζής, να έχει άλλους μέσα και να σε κάνει κύκλους και να το πληρώνεις χαρωπά, και άλλα όμορφα), και φυσικά να πρέπει να περπατήσεις μέχρι μια πιάτσα ή κάποιο άλλο σημείο που περνάνε, (και θέμα χρόνου αλλά και αναλόγως την ώρα- περιοχή που να τρέχεις τώρα... συν τον χρόνο που θα φας περπατώντας στον όποιο καιρό κουβαλώντας και ίσως πράγματα).
      Περίπτωση δεύτερη. Καλείς ραδιοταξί και ναι μεν έρχεται και σε παραλαμβάνει και αποφεύγεις τα παραπάνω, αλλά πληρώνεις την κλήση... 2 ευρώ παρά κάτι, αν δεν κάνω λάθος. Θα μου πεις πολλά δεν είναι, αλλά και πάλι είναι κάτι στις μέρες μας.
      Έλα όμως που υπάρχει και τρίτη δυνατότητα. Να έρθει ταξί στο σημείο που είσαι, χωρίς να χρεωθείς κάτι έξτρα, και να είσαι και ασφαλής. Δες λοιπόν τα παρακάτω site.
       Από υπολογιστή ή από smartphone κάνεις έναν λογαριασμό. (όνομα, mail, κινητό). Μπαίνεις στην εφαρμογή, γράφεις που είσαι, βλέπεις πιο ταξί είναι κοντά σου, το καλείς διαδικτυακά παρακαλώ, και σε λίγο είναι εκεί. Από όσο γράφουν οι οδηγοί είναι νόμιμοι και ελεγμένοι, υπάρχουν και σχόλια από τους προηγούμενους επιβάτες και η κλήση καταγράφεται. Οπότε δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεων. 
        Αν βρω και άλλα site θα σας τα αναρτήσω ή αν ξέρετε κάποιο παρακαλώ πείτε μου το.
Kat 

No comments:

Post a Comment

/body