Feb 6, 2013

Αστικόν Καφενείον Άνω Πουρναρούσα

       Κάποια στιγμή βρέθηκα στο Παγκράτι σε ένα μαγαζί  που το έχει φίλος, φίλου μου. Το όνομα αυτού: Αστικόν Καφενείον... Άνω Πουρναρούσα - Ένα Φανταστικό Χωριό!!! Και καφέδες και μαμ και ποτά και και και.
   Μεζέδες απίστευτοι. Ένας και ένας. (Δοκιμάστε όπωσδηποτε αλσατικό - κάτι σαν πίτσα με αραβική πίτα, παστουρμαδοπιτάκια με λίγο γιαούρτι στο πλάι να τα δροσίζει) 
Συνήθως φτιάχνουν και κάποιο γλυκό το οποίο θα σας κολάσει...
   Το κλίμα είναι ευχάριστο και παρεϊστικο. Θα σας κάνουν να νιώσετε μέλος της παρέας τους.
Εξυπηρέτηση γρήγορη και με σεβασμό. Ο καθαρός χώρος με καλό εξαερισμό στα πολύ συν όπως και η μή εξεζητημένη διακόσμηση. Στο βάθος βιβλιοθήκη και τραπεζαρία (και επιτραπέζια παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος) για χειμωνιάτικες βόλτες αλλά και με δροσιά το καλοκαίρι για άραγμα μόνοι ή με παρέα για παιχνίδι... Έξω εν μέσω δέντρων έχουν και μερικά τραπεζάκια και είναι σαν να έχεις φύγει απο την Αθήνα.  
   Κάθε τόσο έχουν και  live μουσικούλα. Ρεμπέτικα ή αν προκύψει κάτι άλλο. 
Και πάνω απόλα παρά τις σπιτικές και απογειωμένες γεύσεις, οι τιμές τους προσγειωμένες στην πραγματικότητα .
Και να ενημερώσω ότι είναι και φιλικό προς τα ζωάκια, αν περνάτε απο εκεί με τον τετράποδο φίλο σας και θέλετε να σταματήσετε.
      Βέβαια στο θέμα parking, ενώ είναι Παγκράτι και κάθε φορά πάμε με άγχος, πάντα βρίσκουμε στο δίπλα σχεδόν στενό. Αν πάτε Πέμπτη επειδή την Παρασκευή έχει λαική, σίγουρα θα βρήτε να παρκάρετε ακόμη πιο εύκολα.
   Την βρίσκετε στο Παγκράτι, Ευφράνορος 10, Πλατεία Πλαστήρα και στο facebook Άνω Πουρναρούσα - Ένα Φανταστικό Χωριό!!! στην πόλη μας
Kat 

No comments:

Post a Comment

/body