Mar 4, 2013

Zampple.com

    Πρόσφατα ανακάλυψα το εξής site-υπηρεσία- δυνατότητα. Το www.zampple.com. Δεν ξέρω ποιος θα ήταν ο πιο σωστος χαρακτηρισμός πέρα του κλαμπ καταναλωτών. Θα σας το εξηγήσω όσο μπορώ πιο απλά. 
    Σας δίνεται η δυνατότητα με μια πολύ μικρή ετήσια συνδρομή, (πραγματικά μικρή) να δοκιμάζετε προϊόντα τύπου σούπερ μάρκετ, κάθε μήνα, καινούργια στην αγορά, από επώνυμες εταιρίες. Καλλυντικά, τρόφιμα, είδη σπιτιού κτλ. Με μόνη ¨υποχρέωση¨ σας για να συνεχίσετε να παίρνετε τα επόμενα προϊόντα, είναι να τα αξιολογήσετε…. 
    Αυτή ήταν η σύντομη περίληψη. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες – διαδικασίες. Μπαίνετε στο site. Κάνετε εγγραφή. Πάτε στο κατάστημα- χώρο που έχουν κοντά στο Σύνταγμα. Τελειώνετε την εγγραφή σας και πληρώνετε 6μηνη συνδρομή. (30 ευρώ) . Παίρνετε το καλαθάκι σας και ανεβαίνετε στον ημιόροφο όπου διαλέγετε τι θέλετε να δοκιμάσετε. 
    Προχθές που πήγα για παράδειγμα είχε 3-4 διαφορετικά σαμπουάν και ακόμη ένα νομίζω. Είχε 3 τύπους κρασιά, υδατικές χεριών, κουλουράκια, μασκαρες, 3 τύπους αν δεν κάνω λάθος ψωμί του τοστ και αρκετά άλλα είδη. Διαλέγετε τα προϊόντα που θέλετε, και φεύγετε. Πάτε σπίτι και δοκιμάζατε τα προϊόντα. Τα δοκιμάζετε τα αξιολογείτε και πάτε πάλι τον επόμενο μήνα να πάρετε και άλλα… 
      Τώρα το πόσα προϊόντα παίρνετε εξαρτάται από τους πόντους σας, 
 Έχει 4 ή 5 κατηγορίες χρωμάτων προϊόντων. Και είναι πάνω κάτω αναλογικά με την αξία των προϊόντων (η οποία δεν αναγράφεται, αλλά την καταλαβαίνετε που κυμαίνεται, αν πάτε στο σούπερ μάρκετ συχνά) πχ από την μωβ κατηγορία παίρνετε 1 αντικείμενο από τη μπλε κατηγορία παίρνετε 2 προϊόντα, από την πράσινη 3.
    Ξεκινάτε με 400 πόντους με την εγγραφή που σας δίνουν τα παραπάνω 6 συνολικά προϊόντα. Όταν κάνετε αξιολογήσεις, παίρνετε πόντους όπως και όταν κάποιος γραφτεί και αναφέρει το mail σας. 
   Όταν πχ έχετε 650 πόντους μπορείτε να πάρετε 8 προϊόντα. Κτλ. 
   Τώρα αν αξίζει στο θέμα οικονομικό. Προχθές που πήγα έδωσα 30 ευρώ για ετήσια συνδρομή. Πήρα. Μια σοκολάτα, κάτι κουλουράκια, και κάτι κριτσινια ( πράσινη κατηγορία), ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου, και ένα αφρόλουτρο, ( μπλε) και ένα λάδι για τα μαλλιά (μοβ κατηγορία) χοντρικά θα έλεγα σύνολο αξίας 7-8 ευρώ τα πράσινα, 10 τα μπλε και 9 το μοβ σύνολο 26 ευρώ. Ε περίπου τόσα πλήρωσα και καλύφθηκαν τον πρώτο μήνα ήδη από τα προϊόντα που πήρα. (θα κάνω ένα ποστ με την άποψη μου για αυτά) 
   Οπότε ρίξτε μια ματιά, γραφτείτε, αν θέλετε βάλτε και το mail μου isawyousee@hotmail.com, και περάστε από τον χώρο τους.

No comments:

Post a Comment

/body